Jesteśmy znani z tego, że jako jedyni w naszej miejscowości zajmujemy się rzemieślniczym tworzeniem czekolady, oraz wypiekaniem słodkości z dbaniem o nasze receptury. Zwracamy uwagę na używane składniki, aby utrzymać odpowiednią jakość oraz zadowolenie naszych klientów. Matchy używamy w cukiernictwie do sernika oraz ciasteczek na drogę, a o wiele szersze zastosowanie dla niej znaleźliśmy w napojach. Na ten moment postawiliśmy na sezon letni: Czerwona bomba (Tonic, syrop z granatu, matcha) – absolutny bestseller Magia mango (mleko do wyboru, puree mango, matcha) – klasyk, który utrzymuje sie w TOPie sprzedażowym, od tego najczęściej goście zaczynają swoją przygodę z matchą Lawendowa krowa (mleko do wyboru, syrop z lawendy na miodzie, matcha) Do tego klasycznie matcha latte, matcha z tonikiem, oraz na soku pomarańczowym
HAPPA TO MAME WARSZAWA
Hoża 43/49, 00-681 Warszawa
HAPPA TO MAME POZNAŃ
Augustyna Szamarzewskiego 17, Poznań
HAPPA TO MAME WARSZAWA
Hoża 43/49, 00-681 Warszawa
HAPPA TO MAME POZNAŃ
Augustyna Szamarzewskiego 17, Poznań
Potrzebujesz pomocy?